Bozkar® Denizcilik İzolasyon San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                                                                                                                                                                                                                   English

Anasayfa


     UNIFRAX® FyreWrap™ A & HSC Class Alüminyum ve Çelik Gövde Marin Yangın Yalıtım Sistemleri

   
Ürün Kodu : FIREWRAP
Üretici : UNIFRAX®
Ürün Özellikleri
Alüminyum Projelerde A Sınıfı Yangın Yalıtımı Sağlar. A Class Fire Safe Insulations & Steel Equivalency at Aluminium Super Structures.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
FyreWrap™ deniz aşırı ve her nevi yüzer taşıtta pasif yangın koruması sağlamak için özel olarak tasarlanmış tamamen inorganik, esnek, yüksek sıcaklıklara dayanıklı yalıtım sistemidir.

Yüksek sıcaklık veya potansiyel yangın bir sorundur, Unifrax® yangın koruma ürünleri, alev penetrasyonunu önlemek ve önemli bir sıcaklık düşüşü elde etmek için hafif, ince malzemeler gerektiğinde, çeşitli pasif yangından koruma uygulamalarına çözümler sunar.

Malzemeler; hafif, uygulaması kolay ve 1400°C 'a kadar koruma sağlayabilir. Çeşitli ürün biçimleri, ticari ve endüstriyel uygulamalarda pasif yangın koruması olarak kullanılmaktadır. Yangın merdiveni, yangın kapıları ve cam sistemleri, mutfak egzoz ve HVAC tesisatı yalıtımlarında kullanılmaktadır. Bu ürün ailesinin ticari yapı, deniz ve deniz ulaşım ve imalat sanayilerinde yangın standartlarını ve kod gereksinimlerini karşılamak için kanıtlanmış sistemleri vardır.

TEKNİK BİLGİ

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj