Bozkar® Denizcilik İzolasyon San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                                                                                                                                                                                                                   English

Anasayfa


     KAIMANN® Kaiflex™ Kaplama Çeşitleri

   
Ürün Kodu : KAI-PROTECT
Üretici : KAIMANN®
Ürün Özellikleri
Mükemmel UV, Tuzlu ve Tatlı Su Direnci Mekanik performansta lider
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
KAIMANN® Kaiflex™ Alu-TEC Parlak yüzeyli, sert PVC kaplama

Kalıcı kıvrılma özellikli yarı sert PVC boru kaplaması, Kaiflex™ Alu-TEC yalıtımı hasardan korurken dayanıklı anti-statik yüzey hazırlığı sağlar.

Kaiflex™ Alu-TEC, parlak yapısıyla Alüminyum boru benzeri, görsel açıdan cazip bir yüzey sağlar ve metalik bir kaplamanın tüm avantajlarını sağlar ve ancak bilindik metal kaplamaların maruz kaldığı korozyona maruz kalmaya mahkum olduğu süreçte, Kaiflex™ Alu-TEC  anti-statik yüzey yapısıyla asla korozyona uğramaz.

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ


KAIMANN® Kaiflex™ Alu-NET 
Dahili uygulamalar için parlak yüzey kaplama

Kaiflex™ Yalıtım ürünleri için üretilmiş cam elyaf takviyeli alüminyum folyo kaplama ürünü olan Kaiflex™ Protect Alu-NET, yalıtım ürününü mekanik hasarlara karşı korur.

Kaiflex™ Protect Alu-NET, bir dizi uygulamada metal kaplamaya alternatif olarak geliştirilmiş cazip bir alüminyum kaplama ürünüdür.

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ


KAIMANN® Kaiflex™ F-ALu
 Parlak yüzeyli mekanik direnç

En uygun koruyucu kaplamayı seçmek, karışık ve uzun bir süreç olabilir. İlk ve en önemli karar, metalik olmayan bir kaplama sistemi kullanmaktır.  Metalik olmayan kaplama sistemleri, galvanik veya bi-metalik korozyon riskini tamamen ortadan kaldırır; izleme ve bakım gereksinimlerini azaltır.

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ


KAIMANN® Kaiflex™ F-BLACK Siyah bir yüzey ile mekanik direnç

Kaiflex™ Yalıtım ürünleeri geliştirilmiş, sert ve siyah dokuma cam elyaf kumaş içeren Kaiflex™ Protect F-BLACK, yalıtımı mekanik hasarlara karşı korur.

Kaiflex™ Protect F-BLACK; Uygulama açısından cazip, mütevazı ve temizlemesi kolay ve aynı zamanda göz önünde yani halka açık alanlarda bulunan boru ve kanal izolasyonlarını kaplamak için idealdir.

Kaplama ayrıca UV ışınlarına dayanıklı ve su geçirmez olduğundan açık hava kullanımına uygundur.

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj