Bozkar® Denizcilik İzolasyon San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                                                                                                                                                                                                                   English

Anasayfa


     KAIMANN® Aksesuarlar

   
Ürün Kodu : KAI-ACS
Üretici : KAIMANN®
Ürün Özellikleri
Devamlı re-jenere olan ürün yelpazesi ile inovatif çözümler sunan KAIMANN®
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
KAIMANN® Kaicut Pro 1.2

- Kaiflex Levha ve Boru Yalıtım ürünlerinin Dereceli (30°, 45° & 90°) Kesimler ve özel ölçülerde kesim yapabilmek için tasarladığı mükemmellik derecesinde ustalık vasıflarını geliştiren harika bir üründür.

TEKNİK BİLGİ



KAIMANN® Kaifinish™


- Kaifinish™ bir kaplama sistemidir. Kolay uygulanır ve hızlı kurur. Çok katmanlı olarak uygulanır ve her bir katman için uygulamalar hızlı ve verimli bir şekilde yapılabilir. Kaifinish™ kaplamalar birbirleriyle ve Kaiflex™ elastomerik izolasyon ürünleri ile uyumluluk açısından test edilmiştir.

- Kaifinish™ korozyona engel oluşturur, başka bir deyişle metali havaya ve neme maruz kalmamak için izole eder. Bilinen ve sıklıkla uygulanan kaplamaların (mika, çinko vb.) aksine, Kaifinish™ pasif koruma sunar, koruyucu kalitesi zamanla azalmaz ve uygulanması çok daha hızlıdır.

KAIMANN® Kaifix ECplus - Hızlı, Daha Ekolojik ve Düşük Maliyetli

- Kaifix ECplus akıllı orta yapıştırıcı, 1,20m uzunluğa kadar olan KAIMANN® elastomer yalıtım malzemelerini kolayca, güvenilir bir şekilde ve saniyeler içerisinde bağlamanızı sağlar.

- Geleneksel ıslak yapışkana nazaran, zamandan tasarruf sağlayan yenilikçi bir alternatif

- R-FORCE teknolojisi sayesinde yarı katı halde yumuşaktır

- Kaiflex® boru izolasyonunun kırışıklıklar veya hava cepleri olmadan yapışması.

- Yeşil Bina Projelerinde ve düşük kirletici özellikli yapılarda geçerli gereksinimleri yerine getiriyor

TEKNİK BİLGİ VE UYGULAMA DETAYI 
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj