Bozkar® Denizcilik İzolasyon San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                                                                                                                                                                                                                   English

Anasayfa


     KAIMANN® Kaiflex™ RT-ST Marin Sertifikalı Kelepçe Haznesi Yalıtım Ürünleri

   
Ürün Kodu : RT-ST
Üretici : KAIMANN®
Ürün Özellikleri
MED Onaylı Sıcak & Soğuk Su Hatları Yalıtım Ürünleri
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Kaiflex RT-ST Baskıya/sıkıştırmaya dayanıklı, kendinden yalıtımlı yük taşıyan boru askılama sistemlerinde, kritik noktalardaki yoğunlaşma, korozyon ve enerji kaybını önler.

Kaiflex RT-ST, suya dayanıklı Kaiflex ST ile yalıtılmış yüksek yoğunluklu, sıkıştırmaya dayanıklı, PIR köpük bölümleri ile koruyucu bir dış kabuk çeperinden oluşur.

İzolasyonu yırtaması mümkün veya sıkıştırabilecek olan yük taşıyan boru kelepçeleri Kaiflex RT-ST etrafına doğrudan uygulanabilir.

Kaiflex RT-ST bölümleri diğer tüm Kaiflex ürünleriyle tamamen uyumludur ve birbirine kenetlenen bir tasarıma sahiptir ve önlenebilir enerji kaybını önleyen ve boruların korozyona maruz kalmamasına yardımcı olan dayanıklı, güvenilir ve görsel açıdan cazip bir çözümdür

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj