Bozkar® Denizcilik İzolasyon San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                                                                                                                                                                                                                   English

Anasayfa


     KAIMANN® Kaiflex™ Sheet Marin Sertifikalı Kauçuk Yalıtım Ürünleri

   
Ürün Kodu : ST-SHEET
Ürün Özellikleri
MED Onaylı Hava Kanalları, Sıcak ve Soğuk Su Hatları Yalıtım Ürünleri
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Her tür mekanik sistemle hizmet verilen modern kruvaziyerlerin ve süper gemi olarak nitelendirilen gemilerin, petrol ve gaz FPSO gemiler dahil olmak üzere teknolojileri ve güvenlik sınıfları neredeyse karada bulunan herhangi bir otel veya fabrikadan daha ileri düzeydedir.

Yerden ısıtma sistemlerinden klima sistemlerine kadar, gıda depolama ve hatta buz pateni pisti için tam ölçekli soğutma tesislerine kadar eksiksiz hizmet yelpazesi KAIMANN® Markası altında ürün yelpazesinde mevcuttur! Mekanik servisler, denizaşırı bölgelerde teknik yalıtım için aynı zorlukları çeşitli ek faktörlerle sunarlar. Doğru malzeme kullanımına, istenilen kalite ve özellikte olan malzemelerin önerildiğine dikkat edin.

Yangın ve duman denizde daha önemli konulardır ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) bunu kendi var olan ve devamlı güncellenen yangın testlerini belirleyerek sistemlerine dahil ederler.

Bu testler dünya çapında tanınmaktadır ve dumanın yoğunluğunu ve toksisitesini belirlemek için önlemler içermektedir. Bir yalıtımın yüzer herhangi bir taşıtta kullanılabilmesi için önce ilgili tüm IMO testlerini geçmesi gerekir.

Açık deniz sigorta şirketleri, özellikle Lloyds Register, Amerikan Deniz Ulaştırma Bürosu (Bureau of Shipping) ve Bureau Veritas, IMO testlerinin verdiği sonuçları kullanarak daha sonra, gemide büyük gemi ve teknelerde yalıtım kullanılmasına izin veren önemli onaylar yayınlamaktadırlar.

Deniz aşırı hizmet veren araçlarda; yalıtım, yangın, enerji kaybı ve boru korozyonunu önlemek için mekanik servis hizmeti sağlayan yalıtım ürününüzün, aşağıdaki niteliklere sahip olması gereklidir.

- Neme karşı dayanıklılık
- İzolasyon Altındaki Korozyonu Önleme (CUI)
- L'loyds Register Onayı
- Akustik soğurma
- Dahili su buharı bariyeri (Kapalı Hücre Yapısı)

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ


 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj