Bozkar® Denizcilik İzolasyon San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                                                                                                                                                                                                                   English

Anasayfa


     KAIMANN® Kaiflex™ Tube Marin Sertifikalı Kauçuk Yalıtım Ürünleri

   
Ürün Kodu : ST-TUBE
Üretici : KAIMANN®
Ürün Özellikleri
MED Onaylı Sıcak & Soğuk Su Hatları Yalıtım Ürünleri
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Esnek ve kapalı hücre yapıya sahip, kauçuk yalıtım malzemesi olan Kaiflex ST Class 0, yoğunlaşmayı güvenilir bir şekilde önler ve enerji kaybını azaltır.

Kaiflex ST Class 0 Yalıtım hücresi yapısıyla, eklendiği mahalde bir su buharı bariyeri vazifesi görerek su buharı migrasyonunu etkili bir şekilde ortadan kaldırır ve tüm sistem ömrü boyunca olağanüstü performansını korur.

Yoğuşmayı önleme ve enerji tasarrufu sağlamakla kalmayıp Kaiflex ST, ayrıca ses emici ve kanal duvar titreşimini hafifleten bir akustik işlev de gerçekleştirir.

Kullanım Alanları:

Klima Sistemleri / İklimlendirme, soğutma, soğutulmuş su, ısıtma, sıcak su boruları ve hava dağıtım kanalı yalıtımlarında kullanımı için boru, bobinler (Bilindik 2 metre kauçuk ürünlerden misliyle daha uzun) ve levha formunda ürünler mevcuttur.

Kaiflex ST Class 0, tutarlı ve güvenilir teknik değerlere sahip çok yönlü yalıtım malzemesidir.

Kaiflex ST Class 0, standart olarak doğal anti-mikrobiyal direnç ve tamamen tozdan ve liften arındırılmış Class 0 yangın dereceli kapalı hücreli kauçuk ile sağlığı etkilemeden her türlü yüzer taşıt, kamu, ticari veya endüstriyel bina ve projelerde kullanımı tavsiye edilir.

TEKNİK BİLGİ VE ÜRÜN YELPAZESİ
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj